![]() | Up a level |
Ningrum, Salsabila Eka Setia, Lestari, Ludy Wiji, Berlianti, Reza Maulinda Nur Cahya, Khasanah, Asyifaul, Rahmah, Faza Saiqur and Rahmayanti, Mayu ORCID: https://orcid.org/0000-0002-7356-1488
(2023)
Purple cabbage (Brassica oleracea L.) cookies as nutraceutical product for maintaining healthy heart.
World Nutrition Journal, 7 (1).
pp. 74-84.
ISSN 2580-7013
Rahmayanti, Mayu ORCID: https://orcid.org/0000-0002-7356-1488
(2023)
Pengembangan co-process excipient sebagai bahan pengisi halal pada pembuatan tablet cetak langsung dari kombinasi Avicel PH 101 – pati biji nangka dengan teknik spray drying.
Research Report.
Universitas Islam Negeri Maulana Malik Ibrahim Malang, Malang.
(Unpublished)
Mayu Rahmayanti (2023) Pengembangan co-process excipient sebagai bahan pengisi halal pada pembuatan tablet cetak langsung dari kombinasi avicel PH 101 – pati biji Nangka (Artocarpus heterophyllus) dengan teknik spray drying. 000549416.
Rahmayanti, Mayu ORCID: https://orcid.org/0000-0002-7356-1488, Maulidina, Annisa Tri and Putra, M. Bayu Firdaus Buana
(2023)
Determination of Physical Stability Spray Sunscreen of Extract Wungu Leaf (Graptophyllum pictum (L.) Griff) with Varied Concentrations of Glycerine as A Humectant.
Research Journal of Pharmacy and Technology, 16 (11).
pp. 5245-5249.
ISSN 0974-3618 (p.); 0974-360X (e.)